top of page

Mark & Jerry

Jarenlang was Mark een ontwerper die boeken en tijdschriften vormgaf. Jerry stond voor de klas met bijzondere kinderen. Beide geprezen om hun kwaliteiten, en met perspectief op een zekere toekomst.

Maar ze waren niet op hun plek, net zoals dieren niet op hun plek kunnen zijn bij mensen. Werk kun je opzeggen, de zorg voor een dier niet.

Dieren die werden verwaarloosd, of niet meer konden rekenen op een warm nest kwamen ooit, bij toeval, bij Mark en Jerry terecht. En hoe meer dieren ze in huis namen, hoe meer ze na gingen denken over hun eigen situatie. Ze vonden hun geluk niet langer achter een computer of in de klas, maar thuis met de zorg voor dieren. Hun huis, een oud schoolgebouw in het Engelse West Sussex, werd een dierenopvang locatie en uiteindelijk de uitvalsbasis van hun gemeenschappelijke Our Amazing Animal World. Mark gaf vorm aan hun droom, Jerry zorgde voor de juiste invulling door het educatieve karakter toe te voegen.

Om de dieren op te blijven vangen organiseren ze feestjes en gaan langs ze bij scholen of verzorgingscentra. Een manier om de zorg te kunnen garanderen voor de dieren, maar ook een manier om mensen te leren dat iedereen het verdient om op 'de juiste plek' te kunnen leven. Iets wat geldt voor mens en dier.

Comentarios


OVERIGE BERICHTEN
bottom of page