top of page

Loes

De schoonheid in het leven van Loes is er één die ze zelf creëert. Een schoonheid die ontstaat als ze ontdaan is van al wat lelijk is.

Loes kwam op een kruispunt in haar leven. Ze moest een keuze maken waar ratio het niet mocht winnen van het gevoel. Een angstige keuze want je verstand gebruiken was wat ze van huis uit had meegekregen. De keuze was daar, en het beste kwam in haar naar boven.

Autonoom, los van beperkingen weer creatief kunnen zijn.


Nu is Loes een toegepast kunstenaar, haar handgemaakte illustraties zijn terug te vinden over de hele wereld. De patronen vinden vanuit haar hart het papier. Worden digitaal bewerkt zonder hun handgemaakte oorsprong te verliezen en gedrukt op bijvoorbeeld behang, stoffen, inpakpapier en andere uiteenlopende materialen.


Haar ontwerpen, haar ideeën, wat je ziet is Loes.


Lelijk is subjectief net als schoonheid, maar Loes omringt zich in een omgeving waar ze gedijt. Een plek waar ze zich goed voelt en waar alles wat voor haar onprettig oogt niet welkom is. Loes wil Loes blijven, als mens en in haar werk als illustrator. Daar heeft ze nu de perfecte balans in gevonden. Ze levert niet aan klanten maar creëert voor fans. Om dit te kunnen doen blijft ze keuzes maken op gevoel, en dat zijn best verstandige keuzes.

Comments


OVERIGE BERICHTEN
bottom of page